dilluns, 15 de setembre del 2008

Benvinguda

Bon dia, aquest és l'espai de trobada del grup 1.3 de matemàtiques del SES Pla Marcell. Un lloc on hi trobarem el que anirem fent a classe, però també un lloc on hi proposarem novetats, on hi suggerirem propostes, i on intentarem resoldre entre tots les preguntes que vagin sorgint. Com més hi participeu, més aprendreu.

Per començar a fer una prova, us proposo com a tasca fer un comentari en aquesta notícia. Crec que seria interessant que tothom es presentés i expliqués la seva experiència amb les matemàtiques i com afronta aquest nou curs. Així ens anem coneixent.

fins ara
Albert

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Em dic Albert, aquest és el meu primer curs al SES Pla Marcell. Abans havia estat a l'IES Antoni Cumella de Granollers. L'any passat vaig tenir una experiència molt maca amb els alumnes de primer d'ESO. Va ser un grup genial perquè hi havia molt bona col·laboració entre tota la classe i al final als que els costava més van acabar aprenent força i els que eren més bons en la matèria van arribar a fer coses molt interessants, sobretot ajudant als altres. I crec que aquest any pot passar alguna cosa semblant. El meu objectiu és ajudar-vos perquè pugueu aprendre i gaudir d'aquest aprenentatge. Sóc de pensar que si hi poses ganes i voluntat la cosa funciona. Puc contar amb vosaltres?

Anònim ha dit...

Hola Albert !!!
Sóc el lluís Umbert.
A mi les matemàtiques m'encantan, però quan a sisé la profe em va dir tot el que feríam a 1er em vaig espentar mol, però encara m'agraden.
A mi el primer dia de curs m'ho vaig passar molt bé, perquè al pati com que tots els de sisé no coneixíem a ningú, anavem observant-ho i xaferdejant-ho tot!
Bueno ara els i toca als altres participar i escriurat.
Adeeu.

Anònim ha dit...

Hola Albert !!! Soc la Maria Mas. Jo et vaig dir que les matemàtiques no m'agradaven molt pero no es la assignatura que m'agrada menys tampoc, a mi si fem coses aprenem molt i son divertides si que m'agraden, pero si fem coses avorrides que es llegir, fer exercicis, llegir, fer exercicis, ... I totes les classes son així ... No m'agradarien.
Bueno, jo el primer dia de curs etava molt nerviosa perque no sabia com sería, qui em tocaria, ... Llavors el segon dia ja no teni tans nervis, ja se m'havien passat una mica.
Bueno jo ja t'he comentat. Espero que tots t'escriguin.
Adeu!

Anònim ha dit...

Hola Albert!!!
Sóc la Yentel Mateo.
Bueno t'en recordes que et vaig dir que no m'agradaven les mates?
Pues ara et puc assegurar que ja m'agraden més!!!
Els primers dies m'ho vaig passar fantàsticament perquè ho vam mirar tot vam observar tots els altres cursos.
Bueno només dir que ara els toca als demés escriure els seus comentaris.
Adeu!!!

Anònim ha dit...

Hola!
Sóc l'Ariadna Carreño.
Jo el 1r dia vaig dir que no m'agradaven les matemàtiques, ara per sort puc dir que m'agraden una miqueta més!
El primer dia va ser molt divertit, a l'hora del pati vàm conèixer una mica més els nens i nenes d'altres cursos. Els vàm estar mirant tota l'hora del pati.
espero que et comenti moltissíma gent més!

Adeu!

Anònim ha dit...

Hola Albert,sóc l'Albert Cantó.
jo odio les matemàtiques,però aqui a la ESO pensava que serien més dificíls pero no...bueno podrien haber estat mooooooooooooolt pijor.
Beno jo crec que ja ho he dit tot osigui adeu.

Anònim ha dit...

Hola albert em sembla que ara si qu es publicara parque es el 21 misatges que embiu




dew.

Anònim ha dit...

Hola Albert, soc la Tanit ,escola vueno mes ben dit llegeix,t'anrrecordes de que vaig dir que numes magradaven de pen de quins temes ,dons el que estem fen ara m'agrade molt. Quin es el próxim tema???
Vueno ens veiem a l'insti!!!
Adeu

Anònim ha dit...

Hola Albert, soc en Víctor Sebastian. A mi les matemàtiques m'agraden una mica...ara de moment els exercicis son facils, peró segur que ens mes endavant ens ho posaras dificil, ja se que aixo és l'ESO i tenim que apretar mes que a Primaria, hi posare ganes i esforç.
Ja esta tot dit, ens veiem a classe.
Adeu!!!

Anònim ha dit...

Hola Albet soc en Pol jo també crec que si i posaem ganes es pot aconsegir lo que vulguis. Espero aprendre molt aquest curs pero ja niras veien que em costa una de entendre la coses. També veuras que soc molt despistat. Bueno adeu Albert
espero que tagui agradat el meu escrit.
Pol francas calls.

Anònim ha dit...

hola Albert!!!
Soc la laura Artigas.
M'agraden molt les matemàtiques.El primer dia de classe pensava que seria molt aburrit i que ens posaries molt deures,però la classe em va semblar molt divertida.També estava molt nerviosa de saber quin profesor tindriem. El que m'agrada més de les matemàtiques és fer servir la calculadora. També fer els exercicis de mesura.El segon dia ja no estava tan nerviosa perque ja ens haviem presentat.
Espero que tothom t'escrigui.
Adeu!

Unknown ha dit...

Hola soc en Xavi Escrivà Serra,de Cànoves.
A mi les matematiques m agraden ,pero de vegades em costen una mica,espero que les matematiques d' aquest any siguin millors que les de l'any pasat i que m'ensenyis molt bé

Unknown ha dit...

Hola soc en Xavi Escrivà Serra:a mi les matematiques m agraden pero avegades son dificils,espero que aquest any sigui millor que el passat,vui apendre moltissimes coses i aixi tindre un futur millor.

Anònim ha dit...

Hola Albert.
Sóc l'Anna Otero, com ja t'havia dit a mi m'agraden les matemàtiques i espero que en aquest curs encara aprengui més.
Fins aviat Albert!!

Anònim ha dit...

hola Albert,soc l'Esther a mi m'agraden molt les matematiques, pero jo soc molt timida i a la clase com hi ha molta gent, m'entra vergoña i per aixo mai parlo.

Anònim ha dit...

Hola albert soc en Pol i he estat xafardejant una mica els missatges enviats bueno et dic que millorare molt l'actitut, i espero que em perdonis per lo que vaig fer a Nuria amb el telecavina bueno Albert records. Adeu Albert


pol francas calls

Anònim ha dit...

hola albert¡¡¡
sóc la júlia aromí emb costa una mica les matematiques, pero de moment ho porto bé, estem a principi de curs. Espero aprendre amb la ajuda de tots, per part meva i posare molta volutat.

Adeu¡¡¡

Anònim ha dit...

Ola albert soc en pol francas calls avui mas dit que tascrvis el cumentari i aqui esta ;

Aquestas setmanes em estat estudian les freccions (propies i impropies), també em estat estudian les mesures. Em fet un debat on exposat cadascu les seves queuxes o propostes o també porpostes cientifiques. Em apres com es va produi el sistema del metre osigui en un debat explicat per un cientific, i molts altres tipus.


Bueno albert ja esta adeu !!

pol fracas calls

Anònim ha dit...

Hola Albert!
Sóc la Laura Artigas.
En aquestes setmanes hem estat fent les unitats de:
Longitud( mm,cm,dm...)
Pes ( Kg,hg,dag...)
Volum i capacitat( l,dl,cl...).
Per fer aquestes mesures hem fet un cup de 1dm i un cup de 1cm. També hem utilitzat les provetes i les hem omplert fins a una mesura determinada.
Adeu Albert.